Trustpilot

Iver Sørensen Indehaver - salg, tilbud & udbud

Pia Elisabeth Sørensen Indehaver - webshop, salg & indkøb

Lissy Ibsgaard Lager - salg, indkøb & logistik

Dorte Krogh Sørensen Tryk & Broderi

Lotfie Khalil SYSTUEN Varde - skrædder

Anwar Mustafa Muslem SYSTUEN Varde - skrædder

Noralyn Zonio Gervacio Skrædder

Ann-Jette Iversen Chauffør

Kurt Hansen Chauffør

Kurt Lykke Jørgensen Chauffør

Christina Ulsø Dahlmann Bogholder - Revisor

Om os

39 års erfaring med arbejds- og profilbeklædning

Undgå bekymringer om leveringstid og fejl, når du handler med Dansk Uniform.dk

 

Gennem 38 år har Dansk Uniform.dk leveret arbejdstøj og profiltøj i høj kvalitet

Vi leverer til kunder i hele Danmark, på Færøerne og i Grønland inden for følgende brancher:

·         Private

·         Brand

·         Politi

·         Ambulance

·         Vagt- & Security

·         Forsvaret

·         Danske Regioner

·         Store og mellemstore virksomheder

 

Klædt på til opgaven

Arbejds- og profilbeklædning handler om at kunne yde sit bedste og om at være klædt rigtigt på til opgaven.

Det gælder både for synlighed, sikkerhed og identitet og for praktisk, effektivt og slidstærkt arbejdstøj.

Det ved Iver Sørensen, som står bag Dansk Uniform.dk

Med en baggrund som uddannet elektriker, radiograf på boreplatform, samt brandmand gennem 18 år, har han erfaret på egen krop, hvor vigtigt den rette beklædning er for at kunne udføre sit job sikkert og godt. Hans store erfaringer har han taget med sig over i Dansk Uniform.dk

 

Synlighed og stolthed

Logo på tøj og tilbehør skaber en levende synlighed, som få andre markedsførings-tiltag kan konkurrere med. Medarbejderne bliver virksomhedens ansigt udadtil. Men arbejdstøj med logo handler i høj grad også om at give medarbejderne ordentligt tøj, som de kan bære med stolthed og arbejde godt i. Tøj, logo-tryk og broderi i god kvalitet sender signalet om en solid virksomhed – både til omverden og til dine medarbejdere.

Hos Dansk Uniform.dk kan vi levere både broderi og transfertryk i høj kvalitet. Vi har altid det sidste nye i maskiner til kvalitetstryk og -broderi.

 

Hurtig levering og få fejl

Når du handler hos Dansk Uniform.dk slipper du for besvær og fejl i bestilling og levering. Hos os følger den samme kontaktperson ordren hele vejen fra bestilling til levering. For dig som kunde betyder det, at du ikke skal have kontakt til flere forskellige medarbejdere og let kan komme i kontakt med os. Vi møder vores kunder i øjenhøjde. Det betyder færre misforståelser, at vi fanger små fejl, imens de endnu kan rettes, og i sidste ende, at du får et produkt leveret uden fejl. 

Vi har alle afdelinger under samme tag, det betyder størst mulig tryghed for dig, når du handler.  

 

Dansk Uniform.dk råder over:

·         Lager og ekspedition

·         Egen systue

·         Egen broderiafdeling

·         Eget trykkeriafdeling

 

Med alle afdelinger under ét tag er vi ikke afhængige af underleverandører. Derfor er vi kendt for vores korte leveringstid.

Vi behandler alle kunder uanset størrelsen på ordren, med samme ordentlighed og gode service.

 

Leverandører med høj kvalitet

For os er dansk produktion vigtigt. Derfor har vi i de første mange år bestræbt os på at bruge leverandører inden for landets grænser. I takt med at mange af de danske virksomheder inden for beklædnings-området, har flyttet deres produktion til udlandet, og har vi ikke har haft mulighed for at skiftet til en anden dansk leverandør indenfor samme branche, så har vi dog været nødsaget til at flytte med.

I dag har vi aftaler med leverandører fra følgende lande:

Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, Østrig, Litauen, Polen, Kina, Japan, Pakistan, Taiwan, Bangladesh og USA.

Vi bruger altid samme høje kvalitetsstandarder, når vi vurderer produkter fra leverandører fra hele verden.

 

Firmaets historie

 

1985

Firmaet blev grundlagt i Esbjerg på adressen Vesterhavsgade 77, hvor Iver Sørensens far den kendte erhvervsmand Carl Johan Sørensen i forvejen drev butikken ”Carl Johan - Herretøj til sidegadepriser", som han startede i 1952. De første mange år leverede Dansk Uniform.dk kun til brandvæsener over hele landet.

 

1989

På grund af pladsmangel flyttede Dansk Uniform.dk ind i Vesterhavsgade 79, hvor man kom til at råde over 150 kvadratmeter i 2 etager og den første medarbejder blev ansat.

 

1996

I forbindelse med et planlagt generationsskifte blev Iver Sørensen eneejer af virksomheden, og den flyttede til Oksbøl. Her havde man købt en ejendom på Industrivej 20 på 500 kvadratmeter. Dansk Uniform.dk brugte de 250 kvadratmeter, og resten blev lejet ud.

 

2002

Firmaet flyttede lige over gaden til Industrivej 19 i helt nye lokaler på 300 kvadratmeter, og ejendommen på Industrivej 20 blev solgt.

 

2005

På grund af travlhed blev Iver Sørensens bedre halvdel Pia Elisabeth Sørensen ansat i virksomheden.

 

2010

Firmaet flyttede fra Industrivej i Oksbøl og ind i 200 kvadratmeter forholdsvis nye lokaler på Ortenvej i Varde for at skabe mere synlighed. Det lykkedes. Allerede efter 1 år måtte vi leje yderligere 120 kvadratmeter i samme bygning.

 

2013

På grund af stor ordretilgang var lokalerne på Ortenvej ikke længere optimale, og firmaet flyttede til helt nye lokaler på Hammeren 20, hvor vi fik 350 kvadratmeter.

 

2021

I dag har vi 11 ansatte og råder over 600 kvadratmeter, med en mulighed for at ligge yderligere 250 kvadratmeter til når vi får brug for dette.